Emaila
Jovana B.

Jovana B.

Beograd30 godina12 godina iskustvaod 1200 RSD za sat

Ja sam geštalt psihoterapeut u edukaciji, šaman, filozof i imam sopstvenu praksu "Ples sa dušom". Po struci sam medicinska sestra.

Planiram da se specijalizujem u dečijeg psihoterapeuta.

Završila sam seminare za stimulaciju kreativnosti i mašte, odnosno divergentnog mišljenja pri NTC centru (http://ntclearning.com/). Pohađam skolu glume u http://lestudio.rs/.

Bavim se borilačkim sportom, plesom, filozofijom, volim sve vidove umetnosti, boravak u prirodi, zivotinje, zivot.

Cilj mog rada je da se dete podstakne da samostalno misli, samostalno se motiviše, te raduje životnim izazovima. Sa decom radim na razvijanju i emocionalne inteligencije, procesuiranju emocija, razvoju empatije i razvijanju darova i potencijala koji su prirodno tu.

Jednostavno sam tu za njih bez ikakvih uslova im pruzam paznju i podrsku, ne manipulisem, i ono sto vidim u praksi je da ih to motivise da dodju do svoje autenticnosti i da je razvijaju.

Takodje, drzim i grupne radionice gde radimo na tim temama kroz igru i za decu i za odrasle.

Obožavam da provodim svoje vreme sa decom, jer zive u sadašnjem trenutku, jer im je masta potpuno slobodna i jer nesebično dele sa drugima radost i odusevljenje svetom oko sebe.

Vodila sam kreativne i sportske radionice, seminare, pripremala pozorišne predstave sa decom koja imaju veće izazove u razvijanju od proseka (deca i odrasli iz spektra autizma i sa Daunovim sindromom (posebno sam rada da radim sa njima)), kao i sa nadarenom decom. Naročito volim da radim sa 'tvrdim' karakterima i 'teškom' decom jer su gotovo izvesno nosioci velikih talenata, ali, zbog svog senzibiliteta, zahtevaju posebnu pažnju kada je u pitanju socijalizacija. Prirodno se uklapam sa veoma aktivnom decom naročito mentalno, sa ADHD-om. Veoma uživam i u radu sa malim bebama.

Kako imam svoju privatnu praksu,

U MOGUĆNOSTI SAM DA PRIHVATIM POSAO SA KRAĆIM RADNIM VREMENOM. ILI NAJVISE TRI RADNA RADNA NEDELJNO.

Radi lakše komunikacije, molim Vas da mi pišete što preciznije i iskrenije.

NA PORUKE SA FINANSIJSKIM PONUDAMA NIZIM OD NAVEDENE SATNICE NE ODGOVARAM.

Informacije o meni, kvalifikacijama, preporuke i odgovore na sva dodatna pitanja možete dobiti na sledećoj adresi : bodljikavisokodkaktusaEToutlook.com

Broj telefona: vidljivo samo članovima

FacebookInstagram

2 preporučuje
Posao

Vreme: dogovoreno individualno

Plati: od 1200 RSD za sat

Iskustvo: 12 godina

Držanje časova

 

Lokacija: tutorove prostorije, učenikove prostorije

Obrazovanje

Univerzitetsko