Emaila
Andreja K.

Andreja K.

Novi Sad24 godina7 godina iskustvaod 399 RSD za sat

Поздрав свима, желела бих да напишем нешто о себи. Још од раног детињства сам волела бебе и сваки пут сам их држала у рукама, нунала и уживала у бебама. Седела сам у парку са пролазницима који су били са децом и свакога упитала како се зове и смем ли да прошетам бебу у колицима ту у парку круг два и они су дозвољавали. Отада ми је пало напамет како би било лепо када одрастем да ја чувам децу. Са 17 година сам имала на уму како да моја љубав према деци постане посао. Тада сам поставила свој први оглас да желим да чувам децу , да научим све што треба ,да помогнем родитељима док су на послу и ја могу да радим оно што највише волим . Веровала сам у то као да посао сигурно постоји и много људи ми се јавило у том моменту, био је претрпан чет и жени у близини мене требало је чување бебице од 5 месеци. С тога је тада уједно и започео моје прво дадиљање сваким даном од по 8, 9 сати и ноћне суботе. Уживала сам у томе и наставила сам са породицама да сарађујем, на одређене периоде колико је родитељима у суштини и требало чување. Још једну девојчицу бебу сам чувала од пар месеци, доказала сам себи и мами да ја то могу, да знам шта треба да радим, и људи су почели да ми се јављају и да ме препоручују,а ја сам и маминој другарици успела наћи посао на дуге стазе јер ми се јавила породица којој је требало чување а ја сам била заузета и одмах сам им дала њен број и била ми је захвална стварно. Мој пут чувалице траје већ 7 година. Чувати троје деце са 19 ипо година била је моја уједно највећа одговорност, пуно радно време и дуже сам остајала сваког дана, али заиста ми никад није било ни досадно ни тешко, разне ствари сам учила и ја са децом, и научила их да се играју без гледања у екран и поштовала одлуке родитеља да не гледају у телефоне. Стога мислим да не може свако овај посао да ради и да није за свакога јер дете није играчка и колико сам само сву децу заволела као да су моја и бринула се о њима и увек су насмејани били и лако се навикли на мене јер сам позитивна и емпатична. Са своје 24 године тренутно тражим децу коју бих чувала на што дуже стазе и показала све своје добре стране и умеће и поверење задобила од родитеља и помогла родитељима да буду мирни кад ми оставе децу, да се не брину и да могу радити свој посао безбрижно.
Иначе сам из Сомбора, а у јулу месецу напустила сам родни крај и преселила се у Нови Сад, почетак Телепа - Далматинска улица ,пишем ово из разлога да родитељи знате колико ми треба краће/дуже да стигнем до вас. Што се тиче удаљености није проблем путовање у оквиру градске зоне, али да користим највише 1 аутобус тј. линију (евентуално Петроварадин јер је 9ка у близини).
Што се тиче образовања, завршила сам четврти степен Средње Техничке школе- Машински техничар за компјутерско управљање.
Што се тиче кућних љубимаца не сметају ми, штавише обожавам животиње, и сама поседујем чинчилу и да додам нисам алергична на мачке/псе..
Нисам пушач пошто многима је важно то, барем сам закључила по огласима.
Нажалост немам положено за аутомобил..
Што се тиче других неких послова уколико Вас интересује о томе бих писала додатно, или бих рекла лично на разговору за посао.
Имам препоруке од женица којима сам чувала децу Ако Вам треба и такође многоо фотографија мене и деце како смо лепо провели време и уживали то бих Вам показала уживо.
Без кућних послова и обавеза, значи искључиво брига и фокус на деци.
Мој контакт телефон је 060-014-25-50, можете ме позвати или послати поруку.
Хитан ми је посао што пре. Уколико желите размотрите моју понуду за упознавање да се нађемо у граду и одемо у кафић на разговор или прошетамо како Вама више одговара, а ако постоји у близини неки парк/ игралиште можемо и ту попричати. Наравно ако сте спречени или дете спава/ доћи ћу до Вас.

👶🤱🍀🐣

Broj telefona: vidljivo samo članovima

FacebookInstagram

0 preporučuje
Posao

Vreme: dogovoreno individualno (može početi odmah)

Plati: od 399 RSD za sat

Au pair: otvoreno za pregovore

Iskustvo: 7 godina

Čuvanje dece
  • Može raditi u svojoj kući

  • Može raditi sa osobama sa posebnim potrebama

  • Može raditi sa kućnim ljubimcima

  • Može ići vnai sa decom

  • Može ići u kupovinu

  • Može kuhati

  • Može čistiti

  • Ima vozačku dozvolu

  • Ima auto

  • Ne puši

 

Radio/la bi sa

  1. Bebama, 0-1 godine

  2. Mališanima, 2-3 godine

  3. Predškolski uzrast, 4-6 godina

  4. Osnovnoškolcima, 7-11 godina

  5. Tinejdžerima, 12-18 godina

Obrazovanje

Posebno srednje

Jezici: Engleski, Španski, Srpski