Emaila
Maja P.

Maja P.

Beograd25 godina3 godina iskustvaod 500 RSD za sat

Drage članice/ovi, u potrazi sam za poslom dadilje na teritoriji Beograda, te ću vam se ovde predstaviti.
🔺KO SAM JA❓
Zovem se Maja, rođena sam u Novom Sadu i imam dvadeset i pet godina. Završila sam srednju Ugostiteljsko - turističku školu, a onda napravila pauzu u daljem obrazovanju, kako bih ojačala i spoznala sebe, svoje ciljeve i put kojim želim ići. Ove godine sam odlučila da nastavim dalje i počela sam da se pripremam za upis na FASPER (Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju), tako da se radujem što ću uskoro biti studentkinja logopedije/defektologije.
🔺NAČIN RADA
Po prirodi sam visoko osetljiva osoba, blage naravi i spremna da u svakom momentu prepoznam detetove potrebe, ali isto tako da postavljam jasne, realistične i zdrave granice. Ono što mogu da ponudim tokom svog rada je posvećenost detetu, svakodnevno osmišljavanje raznoraznih aktivnosti prilagođenih uzrastu, podučavanje lepim manirima i vrednostima u koje verujem.
🔺ISKUSTVO
Imam oko tri godine iskustva u ovom poslu, a za to vreme sam sarađivala sa nekoliko porodica. Brinula sam o dečacima uzrasta od jedne do druge godine života, kao i o devojčici od godinu i po dana. Kroz dosadašnja iskustva sam mnogo toga naučila o brizi o deci, ali i o sebi i svojim potrebama.
🔺LOKACIJA
Živim u porodičnoj kući na teritoriji opštine Zemun (naselje Altina), tako da bih prednost dala Zemunu, Novom Beogradu i Surčinu, mada bih napravila izuzetak ako ste dalje, a lepo se uklopimo i dogovorimo.
🔺OČEKIVANJA
✔️Usled intezivnih priprema za upis na fakultet, u mogućnosti sam da radim vikendom i po dogovoru nekim radnim danom. Dakle, ne odgovara mi svakodnevno angažovanje sa punim radnim vremenom, već imam slobodna 2-3 dana nedeljno. Ono što bih naglasila je da mi je važno da se pre početka saradnje dogovorimo kojim danima i koliko vremenski bih bila angažovana. Slobodna sam za rad od druge polovine ovog meseca.
✔️Veoma mi je važno da od početka jasno predočimo jedni drugima očekivanja i mogućnosti, kako kasnije ne bi dolazilo do nesporazuma. Dakle, ako se dogovorimo oko cene, radnog vremena i mojih zadataka oko deteta, ja očekujem da to ispoštujete, da razumete da i ja imam svoj život, obaveze i druge aktivnosti u danu. Vremenom sam naučila da odlazim iz odnosa u kojima nema međusobnog poštovanja. Takođe, veoma mi je bitno da postoji otvorena, jasna i zdrava komunikacija. Naravno, neopodno je da imamo slične stavove o vaspitno-obrazovnom radu sa detetom, a ne da dete dobija različite poruke od osoba koje brinu o njemu.
✔️Cena mog rada je 500 dinara po satu. Isplata može biti na nedeljnom, dvomesečnom ili mesečnom nivou, u dogovoru sa vama, na ruke ili na račun.
🤝Ukoliko ste zainteresovani i mislite da bismo mogli da sarađujemo, možete me kontaktirati ovde porukom ili na mejl majapuhaca833gmail.com. Prvo bismo popričali telefonom, pa ukoliko se uklopimo usledilo bi upoznavanje, a potom obavezan probni rad, kako bi se svi bolje upoznali i videli da li jedni drugima zaista i odgovaramo.

Broj telefona: vidljivo samo članovima

FacebookInstagram

1 preporučuje
Posao

Vreme: dogovoreno individualno

Plati: od 500 RSD za sat

Au pair: nije zainteresovan/a

Iskustvo: 3 godina

Čuvanje dece
 • Može raditi u svojoj kući

 • Može raditi sa osobama sa posebnim potrebama

 • Može raditi sa kućnim ljubimcima

 • Može ići vnai sa decom

 • Može ići u kupovinu

 • Može kuhati

 • Može čistiti

 • Ima vozačku dozvolu

 • Ima auto

 • Ne puši

 

Radio/la bi sa

 1. Bebama, 0-1 godine

 2. Mališanima, 2-3 godine

 3. Predškolski uzrast, 4-6 godina

 4. Osnovnoškolcima, 7-11 godina

 5. Tinejdžerima, 12-18 godina

Obrazovanje

Srednje