Emaila
Jana M.

Jana M. traži osobu za čuvanje kućnih ljubimaca

Novi Sad
  • SačuvajSačuvano

Zdravo. Imamo malo atipicnu situaciju gde bi nam trebao neko voljan da pricuva mesec dana jednu macu kod sebe u kuci ili stanu. Vrlo je bitno da se naznaci da trazimo osobu bez svojih macaka ili macaka koje bi bile u kontaktu. Nije bitno nista posebno tipa setanje ili neka oprema, bitno nam je samo da maca ima svoj jedan kutak (makar to bilo kupatilo), da dobije obrok jednom ili dvaput dnevno, cist posip, bez izlaska van i da osoba bude u komunikaciji sa mnom. Dakle minimalno angazovanje, samo najosnovnije.

Naime, maca Megi je mlada ulicna maca, izbacena na ulicu na milost ili nemilost gde je zavrsila povredjena i jako bolesna. Megi je posle upornog lecenja pobedila uzasni Parvo Virus kroz iglene usi i sada je prava lepotica ali i dalje je zarazna za ostale macke, zato je bitno da ostale macke makar vakcinisane nemaju kontak sa njom.

Cak i ako nemate preterano puno iskustva sa macama a voljni ste, molimo vas da nam se javite. Megi je jako skromna i nekomlikovana maca sa svega 3kg, ona je navikla da nema nista, stoga bilo koji gram paznje i redovni obroci su za nju luksuz.

Cena po dogovoru. Hrana i posip bi bili obezbedjeni kao i bilo sta drugo potrebno.

Broj telefona: vidljivo samo članovima

FacebookInstagram

Posao

Vreme: dogovoreno individualno

Čuvanje kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci

  1. Psi (1)

  2. Mačke

  3. Ptice

  4. glodari

  5. Reptili